Benvinguda als estudiants de mobilitat internacional al BAE

Aquest mes, alguns alumnes del Batxelor d’Administració d’Empreses hem volgut donar la benvinguda als estudiants del programa mobilitat internacional: l’Andrew Crozier, procedent del College of the Rockies a Canadà i el Diego Martínez, procedent de la Universidad de Monterrey a Mèxic. Tots dos han vingut a través del programa de mobilitat a la Universitat d’Andorra per cursar un semestre. Per tal de donar-los la benvinguda,  vàrem organitzar una sortida on hi va haver una mica de tot: cultura, gastronomia i descoberta d’Andorra.

El primer dia, vam organitzar una sortida al Roc del Quer, un mirador ubicat entre les parròquies de Canillo i Ordino. Realment impressionant. Els va encantar, especialment al Diego que ha descobert per primer cop la neu a Andorra, i n’està encantat.

Seguidament vam anar a voltar pel centre d’Andorra, tot visitant diferents llocs emblemàtics de la ciutat. Fet això, tocava una parada per menjar. L’Andrew va decidir aventurar-se i provar un remenat de verdures molt típic d’Andorra: el trinxat. Tot i que va quedar clar que no era el seu plat preferit, el va gaudir moltíssim!

L’endemà vam decidir gaudir d’una nit de lleure, així que vàrem anar a sopar i a jugar a bolos. Tot i que hem de confessar que no és el nostre fort,  hem de dir que ho vam intentar i sobre tot, que ens ho vam passar molt bé.

Marc Ferreiro Toscano

Estudiant del Bàtxelor d’Administració i Direcció d’Empreses