Buddy Programme. Esmorzem tots junts!

Divendres dia 22 de febrer el Buddy Programme es va reunir a la cafeteria “ART I PA” de la plaça de la Germandat per esmorzar i així començar a conèixer-nos una mica més entre nosaltres. Vam estar parlant entre nosaltres sobre com els estudiants internacionals s’havien adaptat al país i si han tingut algun problema.

Vam arribar a la conclusió que Andorra els hi agradava molt tot i les seves dificultats en alguns àmbits.

El nostre estudiant de Monterrey ens va explicar que allà a Mèxic no neva mai i que les temperatures són més aviat càlides però que quan va veure el primer floc de neu va gaudir com si fos un nen petit.

També ens van explicar que, aprofitant aquesta setmana, alguns familiars seus els vindrien a visitar aquí al país. Realment estaven molt il·lusionats per l’arribada d’aquests!

També ens van preguntar perquè aquell dia hi havia tants nens disfressats que no ho havien vist mai. Nosaltres els hi vam explicar que aquesta és la setmana de carnaval, una setmana de bogeria i diversió que ens prepara per l’època de quaresma i ens “avisa” que falten 40 dies per la celebració de setmana santa però que com a les escoles aquella setmana és festa celebraven aquell dia el divendres amb disfresses, festa i confeti!

 

 

Participants del Buddy Programme