Qui vol fer mobilitat?

Dilluns 11 de febrer del 2019, d’11.30 a 12 h, el Servei de Programes Internacionals (SPI) va realitzar una xerrada sobre mobilitat per als alumnes de la Universitat d’Andorra. La xerrada va ser tot un èxit amb la participació d’estudiants de tots els bàtxelors que s’imparteixen a la universitat.

 

El SPI va portar un testimoni de l’experiència de mobilitat, en Gilberto Colina, que va estar tot un semestre al Beijing Institute of Technology situat a la Xina. Ens va explicar també que havia estat una experiència extraordinària i que ho hagués repetit sens dubte i, és més, que el seu company de la universitat d’Andorra amb qui van estar compartint l’experiència es quedarà tot l’any allà.

En aquesta xerrada els estudiants van conèixer els requisits i tots els passos que han de realitzar per poder fer mobilitat amb algunes recomanacions de les responsables del SPI a més de l’explicació de l’ajut de mobilitat proporcionat per la universitat d’Andorra.

Si us vau perdre la xerrada i esteu interessats a fer mobilitat, consulteu la pàgina internacional de la UdA, poseu-vos en contacte amb el SPI a international@uda.ad o passeu per la segona planta a veure el nostre nou plafó!

 

 

Servei de Programes Internacionals