Les preinscripcions per al proper curs 2019-2020 s’obren el 20 de març

La Universitat d’Andorra (UdA), “la universitat dels Pirineus”, obre el proper 20 de març el període de preinscripcions per al proper curs 2019-2020, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educacióInfermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor.

Al mateix temps es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle en ComunicacióDret Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màster europeu de dos anys) en Dret.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen diversos postgraus cursos d’actualització, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure. Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (tercer cicle) i el Curs d’accés als estudis d’ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per la combinació de modalitats (presencial, virtual, semipresencial) en la configuració dels plans d’estudis, que inclouen, a més, pràctiques i estades a l’exterior.

Formulari de preinscripció