Celebració de la Festa de la Universitat en format reduït

La Universitat d’Andorra (UdA) va celebrar el divendres 16 d’octubre la 6ª edició de la Festa de la Universitat, amb un format reduït i majoritàriament virtual a causa de la situació sanitària derivada de la malaltia COVID-19.

Al llarg del matí, la comunitat universitària va poder visitar el nou edifici que recentment el Comú de Sant Julià de Lòria ha cedit a l’UdA a tocar de la plaça Laurèdia. Les visites es van fer en grups de màxim quatre persones per conèixer unes instal·lacions que contribuiran a descongestionar les aules de l’edifici de la plaça de la Germandat. Coincidint amb la visita, i mentre es condiciona l’edifici per a ús de la Universitat, s’ha fet un procés participatiu entre el personal de la institució per definir el nom que portarà la nova instal·lació: Edifici Cub.

A la tarda, una vintena d’estudiants de bàtxelor van participar en un torneig de League of Legends, un popular videojoc d’estratègia amb format de multijugadors que fomenta el treball en equip. La competició es va dur a terme remotament, amb el suport d’una sala de videoconferència. L’equip guanyador va ser el format per Flavio Ferreira (bàtxelor en Informàtica), Àlex Garcia (bàtxelor en Informàtica), Hugo Gonçalves (bàtxelor en Informàtica), Adrian Baptista (bàtxelor en Informàtica) i Adrián Jauregui (bàtxelor en Infermeria).

La Festa de la Universitat, que s’organitza anualment coincidint amb l’inici de curs, té com a objectiu unir i cohesionar els estudiants i el personal, fent d’aquest dia un espai de participació obert a tothom.