3r Certamen literari infantil de la BCU

La sala d’actes de l’UdA va acollir el passat 29 de maig el tercer Certamen literari infantil de la Biblioteca Comunal Universitària (BCU). Els estudiants de primer curs del bàtxelor en Ciències de l’educació van presentar contes infantils en anglès, per a l’etapa de final de maternal/primer cicle de primera ensenyança. Aquests contes han estat producte d’un projecte de promoció de la literatura i de l’expressió artística, en el qual treballen en equips de 3 estudiants.

Al certamen, s’hi van presentar quatre contes infantils, que també van servir per fer una avaluació dels treballs a les professores Nadia Azzouz i Cèlia Baró que, juntament amb el jurat, van valorar els criteris següents:

  • habilitats de contar contes
  • l’originalitat de les obres
  • els formats interactius
  •  l’adequació del conte a l’edat dels infants
  • els valors educatius transmesos

D’aquests quatre contes se’n va escollir dos com a guanyadors.: The Magic Glasses, en segon lloc i Save the Planet com a primer classificat.

Enguany el premi per guanyar aquest certamen, ha sigut interpretar els contes al Col·legi Mare Janer, la qual cosa és un valor afegit al certamen i, a més a més, serà la culminació de vuit setmanes intenses de treball conjunt. Aquesta activitat, també omplirà de satisfacció i serà una experiència constructiva per als estudiants.

Els participants que van assolir tots els seminaris de l’avaluació continuada també van rebre com a premi un exemplar del conte “Andorra amb ulls de formiga”, de l’Andrea Piqué, gentilesa del servei de publicacions de l’UdA.

Foto de grup 3r certamen literari infantil

Des de la BCU volem agrair als estudiants la seva participació, i també volem agrair la implicació de les nostres companyes Nadia Azzouz, Cèlia Baró, Íngrid Roman i Bet Gil, en la tasca d’avaluar i organitzar aquest esdeveniment.

Ana Bigordà
Serveis Bibliotecaris