Altres informacions de la Universitat (maig 2019)

  • La Universitat d’Andorra ha obert una convocatòria per atorgar un ajut per a personal investigador en el marc del projecte de cooperació transfronterera LLL-Transversalis. Poden optar a aquest ajut les persones de qualsevol nacionalitat i residència que estiguin en possessió d’una titulació d’accés al Programa de Doctorat de l’UdA. La data límit de presentació de les candidatures és el 14 de juny del 2019. Més informació
  • La Universitat d’Andorra va participar, el dissabte 25 de maig del 2019, a la XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives, celebrat al Citilab de Cornellà de Llobregat. El profesor Florenci Pla, juntament amb les estudiants de tercer curs del bàtxelor en Ciències de l’educació Natàlia Acevedo, Laia Rossell i Encarnación Morales, van parlar sobre la importància de la formació en intel·ligència computacional en la formació bàsica dels mestres.
  • La Universitat d’Andorra va participar, els passats 28 I 29 de maig, a la Trobada Internacional als Pirineus “The 2030 Agenda: Embarking QA Agencies and HEIs in this collective journey”. L’acte va tenir lloc a la població aragonesa de Canfranc (Osca), concretament al Laboratori Subterrani de Canfranc, i va comptar amb la presència del rector de la Universitat, Miquel Nicolau, i la coordinadora del rectorat per a la gestió de la qualitat i de la docència, Rosa Mariño. Les jornades estaven organitzades per la Agencia de Calidad y Prospectiva Universitaria de Aragón (ACPUA) amb l’objectiu de fomentar el diàleg entre agències de qualitat i universitats i intercanviar experiències i estratègies d’implantació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.
  • El Grup de Recerca en Llengües de l’UdA (GREL) formarà part del jurat del I Premi Jesús Tuson a la diversitat lingüística, que s’atorgarà a l’inici del curs 2019-2020. El premi està convocat per la Xarxa Vives d’Universitats i el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona i es crea amb l’objectiu de promoure la recerca i la transferència de coneixement del patrimoni lingüístic de la humanitat. El premi es concep com a homenatge al lingüista Jesús Tuson (1939-2017), una figura clau en el reconeixement del valor de la diversitat lingüística. El concurs és obert a professors i estudiants de les universitats de la Xarxa Vives.