Els alumnes de batxillerat descobreixen l’UdA en la 15a Diada universitària

Un total de 450 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius del país van visitar el dimarts 21 de maig la Universitat d’Andorra (UdA) en el marc de la Diada universitària. La jornada, que enguany arribava a la 15a edició, té per objectiu donar a conèixer als joves preuniversitaris les instal·lacions de la universitat pública andorrana i la seva oferta formativa i de serveis.

La benvinguda als joves va anar a càrrec de dos estudiants de l’UdA, Laia Rossell i Marc Ferreiro, i seguidament els participants van poder gaudir d’un espectacle de monòlegs científics a càrrec de la companya Big Van Ciència. Els joves van gaudir d’un dinar a la plaça de la Germandat i a continuació van poder participar en els diversos tallers que professors i estudiants de la Universitat havien organitzat per donar a conèixer les formacions reglades presencials que s’hi poden cursar: els bàtxelors en Ciències de l’educació, Informàtica, Infermeria i Administració d’empreses. Totes quatre són formacions de primer cicle universitari d’una durada de tres anys. A més, l’UdA també ofereix una formació professional de grau superior en Administració i finances d’una durada de dos anys.

La universitat dels Pirineus té obert el període de preinscripció per al proper curs 2019-2020, un tràmit que es pot formalitzar fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.