Participació al Citilab

El dissabte  25 de maig tres alumnes de tercer en Ciències de l’Educació i el professor Florenci Pla, vam assistir a la XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives, celebrat a Cornellà del Llobregat, Barcelona.

Aquest any les jornades han destacat per l’augment d’inscripcions. Les ponències a les quals vàrem assistir, mostraven projectes actius que s’estan duent a terme en el món educatiu,  on el pensament computacional i la robòtica estan molt presents.

Nosaltres vam exposar una ponència, on el professor Florenci Pla presentava la Universitat d’Andorra i l’assignatura de Pensament Computacional i Robòtica, la qual s’imparteix en Bàtxelor de Ciències de l’Educació. Les alumnes vam exposar l’experiència que vam viure com alumnes de l’assignatura de Pensament Computacional i Robòtica. Fent arribar al públic la importància que els mestres es formin en aquesta disciplina per tal de poder impartir dita assignatura de manera transversal en les escoles, posat que els resultats que s’obtenen són positius i capten l’interès dels alumnes esdevenint un aprenentatge significatiu.

Haver assistit a les Jornades de Programació i Robòtica Educatives ens ha proporcionat una experiència profitosa per anar construint el nostre perfil com a educadors.

Natalia Acevedo,  Encarni Morales i Laia Rossell
Estudiants de 3r curs del Bàtxelor en Ciències de l’Educació